I hardt vær etter spøk

En spøk fra Anders Kirk Johansen får flere til å rase.

SPØK: En dårlig spøk fra Anders Kirk Johansen har fått nettet til å koke. Bildet er hentet fra hans Instagram-konto, hvor han ellers deler bilder av et liv i luksus. Foto: Skjermdump Instagram
SPØK: En dårlig spøk fra Anders Kirk Johansen har fått nettet til å koke. Bildet er hentet fra hans Instagram-konto, hvor han ellers deler bilder av et liv i luksus. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den danske Lego-arvingen Anders Kirk Johansen (45) har nok en gang provosert publikum med et bilde han nylig postet på bildedelingstjenesten Instagram.

På bildet poserer hans hund Pippi ved siden av en katt som angivelig er død. «Glad for katte», eller «glad i katt» på norsk, har Kirk Johansen skrevet til posten.

Det skapte furore blant hundrevis av dyreelskere, ifølge danske BT.

Raser

En av dem som raser er influenceren Kira Eggers.

- Tenk deg, folk har måttet fortelle deg at handlingen din er ond, hensynsløs, tankeløs, uempatisk og at du trenger å ta tak i hunden din. Og mest av alt deg selv og ditt oppblåste ego, skriver Eggers i et innlegg på Facebook, med en skjermdump av Kirk Johansens bilde.

Flere har også tatt til ordet i kommentarfeltet, og støtter influenceren.

I ettertid har han imidlertid slettet innlegget og forklart at det hele var en spøk, og at katten allerede var død da hunden hans fant den.

Det er riktignok ikke første gang Kirk Johansen vekker oppsikt.

I 2021 satt han mange sinner i kok da han kjørte sin firehjulstrekker ut på isen og gikk igjennom. I 2016 var det imidlertid skilsmissen til ekskona Anja Kirk Johansen som var i fokus, mens han i slutten av 20-åra skapte oppmerksomhet da han ble direktør i Vejle fotballklubb etter å ha investert en god sum penger i klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer