- I sluttfasen

Statsministeren forteller Dagbladet at regjeringen er helt i sluttfasen i jobben med en strømkrisestøtte til bedrifter. Selv om NHO sto over et planlagt møte i går, bedyrer Jonas Gahr Støre at dialogen er god.

SNART I MÅL: Jonas Gahr Støre forteller Dagbladet at jobben med strømstøtte til bedrifter er i sluttfasen. Foto: Beate Oma Dahle / NTBFoto: Beate Oma Dahle / NTB
SNART I MÅL: Jonas Gahr Støre forteller Dagbladet at jobben med strømstøtte til bedrifter er i sluttfasen. Foto: Beate Oma Dahle / NTBFoto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): - Vi er i sluttfase-samtaler, sier statsminister Jonas Gahr Støre til Dagbladet.

Ap-lederen forteller at regjeringen, LO, NHO og Virke nå er helt nære å finne en felles enighet om en etterlengtet strømstøttepakke til bedriftene.

Mandag neste uke samles Stortinget i ekstraordinært møte for å diskutere tiltak mot de rekordhøye strømprisene. Støre vil ikke forskuttere at pakken er klar for presentasjon før den tid, selv om Dagbladet er kjent med at dette har vært målet internt i regjeringen.

- Vi kommer tilbake med tiltak om ikke lenge, sier statsministeren.

- Kommer dere tilbake før mandag?

- Vi jobber med dette nå. Vi har ikke satt noen tidsfrist, sier Støre.

Tirsdag skulle regjeringen, LO, NHO og Virke samles til et møte der den for mange etterlengtede strømstøttepakken til bedrifter skulle diskuteres.

- God dialog

Dagbladet kunne tidligere i dag melde at møtet aldri ble noe av. Utfordringen skal ligge hos NHO. De skal ikke ha vært klare til å gi noen tilbakemelding på regjeringens tilbud til strømstøttepakke for bedriftene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.