Idar Vollvik er pågrepet

Idar Vollvik ble pågrepet på vei til jobb tirsdag morgen. Vollvik nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer til Bergens Tidende.

PÅGREPET: Idar Vollvik ble pågrepet på vei til jobb tirsdag morgen, bekrefter politiet til Børsen. Bilder: NTB Scanpix / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips i saken? Send en e-post til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

BERGEN/OSLO (Børsen/Dagbladet): Tirsdag morgen tok politiet seg inn i lokalene til Idar Vollvik på Minde i Bergen. Det bekrefter politiadvokat i Vest politidistrikt, Sigrid Sulland, til Børsen.

- Vollvik ble pågrepet rett før klokka 8 i morges på vei til jobb. Pågripelsen foregikk helt rolig, forteller politiadvokaten til Børsen.

- Bakgrunnen er at politiet har mistanke om uriktig merking av munnbind opp mot kvalitet, fortsetter hun.

Det ble aksjonert mot tre forskjellige adresser, og politiet gikk til aksjon etter tips i saken, opplyser politiadvokaten.

Pågrepet

Sulland sier at det er tatt ut siktelse mot Vollvik for brudd på lov om medisinsk utstyr.

- Videre er det mye beslag som skal gjennomgås og undersøkes, og vitneavhør som skal foretas, sier politiadvokaten, og forteller at vitneavhørene vil fortsette utover dagen og morgendagen.

Det var Bergens Tidende som omtalte saken først. Bergensavisen omtalte pågripelsen først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer