Raymond:

- Ikke lov

Utelivsbransjen reagerer på at folk satt tett i hovedstadens parker, mens uteserveringene må holde stengt. Men det Oslo-folk gjorde i helga var ikke greit, mener Raymond Johansen.

TETT I TETT: Oslo-folk samlet seg utendørs i det fine været i helgen. Foto: Torstein Bøe / NTB
TETT I TETT: Oslo-folk samlet seg utendørs i det fine været i helgen. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har veldig stor forståelse for at restaurantbransjen reagerer på dette.

Det sier byrådsleder i Oslo Raymond Johansen etter at bar- og restauranteier Torgeir Ambriz Standal mandag delte sin frustrasjon i Børsen.

- Ikke greit

I helga har det vært strålende vær i hovedstaden, og over hele byen har folk samlet seg tett i tett i parker og uteområder. Standal reagerer på at uteserveringene likevel må holde stengt.

- Dette har provosert meg veldig, sier Standal.

- Jeg skjønner at det virker frustrerende. Men mye av det som skjedde i Oslo helgen var ikke greit. Det er ikke lov å sitte tett i tett i parkene og drikke. Man skal også holde avstand utendørs, understreker Johansen.

Oslo-regionen har i lang tid vært det området som er hardest rammet av coronapandemien i Norge. De siste ukene har smittetallene sunket jevnt og trutt, og det siste døgnet var det bare registrert 88 smittede i kommunen. Johansen mener likevel smittenivået fortsatt er for høyt.

- Is i magan

- Jeg er veldig glad for at smittetallene synker, men det er veldig viktig å huske at smitten fortsatt er på et høyt nivå. Det er viktig å ha is i magan. Selv om sola skinner betyr ikke det at pandemien er over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer