Magnor Minerals:

Industriselskap sier opp alle ansatte

50 personer mister jobben ved Porsgrunn-fabrikken.

SIER OPP SAMTLIGE: Magnor Minerals, som har fabrikk på Herøya industripark (bildet), sier opp alle ansatte. Foto: Wikimedia Commons / Bitjungle
SIER OPP SAMTLIGE: Magnor Minerals, som har fabrikk på Herøya industripark (bildet), sier opp alle ansatte. Foto: Wikimedia Commons / Bitjungle Vis mer
Publisert

Industriselskapet Magnor Minerals har sagt opp alle sine ansatte. Det skriver Telemarksavisa (TA), som får nyheten bekreftet av daglig leder Jan Petter Hestvik.

- Magnor Minerals har i tiden etter at det ble solgt ut av RHI systemet søkt å etablere seg som en selvstendig leverandør. Dette har vist seg svært krevende og styret har dessverre ikke annet alternativ enn å legge ned virksomheten. Styret jobber nå med å få til en styrt nedleggelse av selskapet og alle ansatte er oppsagt, sier Hestvik til TA.

Selskapet het fram til i år RHI Normag, men ble omdøpt til Magnor Minerals da de ble kjøpt opp av Callista Private Equity 1. februar. Under tre måneder seinere fikk de ansatte i dag beskjed om at de ikke lenger hadde en jobb å gå til.

Hestvik forteller til lokalavisa at de jobber for en styrt avvikling av driften.

- Dersom styret ikke lykkes med å etablere en slik løsning, må selskapet begjæres konkurs, fortsetter han.

Ifølge TA ble fabrikken stengt ned som følge av coronasituasjonen og svikt i etterspørselen i fjor vår. I fjor sommer fikk de imidlertid produksjonen i gang igjen, i samarbeid med Yara Porsgrunn.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer