SAS-streiken:

Ingen tro på gjennombrudd: - Absurd

Skandinavia holder pusten før nytt skjebnemøte i SAS-konflikten onsdag. Dette må til for å få selskapets piloter bak spakene igjen.

KRITISK SITUASJON: Onsdag skal partene i SAS-konflikten ha nytt forhandlingsmøte - ni dager etter at meklingen brøt sammen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
KRITISK SITUASJON: Onsdag skal partene i SAS-konflikten ha nytt forhandlingsmøte - ni dager etter at meklingen brøt sammen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ni dager etter det dramatiske meklingsbruddet mellom SAS og pilotforeningene, står partene igjen ansikt til ansikt i Stockholm.

Partene gjennopptar forhandlingene klokka 10 på Næringslivets hus i den svenske hovedstaden.

Du kan følge sendingen live på Børsen.no og Dagbladet.no.

- Vi får se hvor SAS står nå i forhold til forrige søndag. Vi er helt tydelige på, og forutsetter at, hvis SAS kaller oss inn, er det for å komme med noe nytt på bordet, sier leder i SAS Norge Flygerforening, Jan Levi Skogvang, til Børsen tirsdag kveld.

Mye står på spill for et kriserammet flyselskap som hittil i streiken har lidd et tap i milliardklassen. Titusenvis av passasjerer er rammet, og uroen vokser dag for dag. I kjølvannet av streiken har krasse utspill haglet begge veier.

- Vi har vært i streik i ei uke, det er krevende for alle og rammer mange av våre kunder. SAS ønsker å avslutte denne streiken og få folk på jobb, flyene i lufta og kunne betjene våre reisende, sier Kjetil Håbjørg, sjef for SAS i Norge, til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer