Inn i ny bransje

Tom Hagen og Fredrik Sneve skal ha fått øynene opp for noe nytt.

SIKTET: Tom Hagen, som fortsatt er siktet i saken om konas forsvinning, har sikret seg aksjer i Norse Atlantic Airways. Torbjørn Olsen / GD / NTB
SIKTET: Tom Hagen, som fortsatt er siktet i saken om konas forsvinning, har sikret seg aksjer i Norse Atlantic Airways. Torbjørn Olsen / GD / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Investorene Tom Hagen og Fredrik Sneve eier gjennom selskapene F1 Funds og F2 Funds aksjer for flere hundre millioner kroner.

Det er hovedsakelig fossil energi, grønne aksjer og teknologi som dominerer porteføljen til de to, ifølge Finansavisen.

Men denne uka skal de ha fått øynene opp for en ny bransje. F2 Funds dukket nemlig opp på aksjonærlistene i flyselskapet Norse Atlantic Airways.

Hagen og Sneve har sikret seg 800 000 aksjer, noe som innebærer at de er 45. største eier i selskapet. De sitter på aksjer til en verdi av 3,3 millioner kroner, ifølge avisa.

Sneve bekrefter aksjekjøpet overfor Finansavisen, men ønsker ikke kommentere rundt transaksjonen.

Siden aksjonærlistene kommer med noen dagers forsinkelse, kan det ha skjedd kjøp og salg i etterkant som ikke er synlige enda.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer