Mark Zuckerberg:

Innlagt på sykehus

Treningsøkta til Mark Zuckerberg gikk ikke helt som planlagt.

PÅ BEDRINGENS VEI: Mark Zuckerberg delte dette bildet på Facebook fredag kveld norsk tid. Foto: Facebook / Skjermdump
PÅ BEDRINGENS VEI: Mark Zuckerberg delte dette bildet på Facebook fredag kveld norsk tid. Foto: Facebook / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg er innlagt på sykehus, deler han selv på Facebook-profilen sin. Han skriver at han har røket korsbåndet.

- Jeg kom akkurat ut av operasjonen etter å ha erstattet korsbåndet, skriver han.

Hinter om MMA-kamp

Det går tilsynelatende bra med Zuckerberg, som skriver at han får god hjelp på sykehuset.

Ulykken inntraff under en treningsøkt.

- Jeg trente til en MMA-kamp som skal finne sted neste år, men den blir nå litt forsinket, skriver han i innlegget.

Han skriver at han gleder seg til å bli bedre til kampen. Det er ikke kjent hvilken kamp Zuckerberg referer til, men han og Tesla-gründer Elon Musk har lenge bedrevet munnhoggeri mot hverandre.

Potensiell utfordrer?

Musk har blant annet gjentatte ganger utfordret Zuckerberg til en kamp, og Zuckerberg har takket ja til tilbudet flere ganger. Det er ikke kjent hvor seriøse utfordringene er.

UFC-president Dana White har tidligere uttalt at kampen potensielt kan bli den største i verdenshistorien, dersom den finner sted.

- Det er ingen grenser for hva dette kan bli. Zuckerberg har bakgrunn fra jiu-jitsu, mens Musk har trent MMA. Han har også deltatt i ganske mange kamper under oppveksten i Sør-Afrika, forklarte White.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer