Isabel Raad:

Inntektsfall

Influenserens overskudd krympet med nesten tre millioner fra toppåret 2021. Likevel tok hun ut like mange millioner i lønn og utbytte.

TJENTE MINDRE: Fjoråret var ikke like innbringende for Isabel Raad som året før. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TJENTE MINDRE: Fjoråret var ikke like innbringende for Isabel Raad som året før. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2021 kunne influenser Isabel Raad (29) regnskapsføre rekordinntekter på 6,6 millioner kroner. Samtidig kunne hun høste inn sitt største overskudd hittil på 3,2 millioner kroner. For 2022 er overskuddet rett over millionen.

Inntektene gikk ned med over en million, til 5,2 millioner kroner.

Samtidig tar influenseren ut lønn på 2,3 millioner kroner, opp fra 750 000 kroner året før. I 2021 tok hun imidlertid ut utbytte på 2,5 millioner, i 2022 var dette på 700 000 kroner.

Selskapet betalte nesten 300 000 kroner i skatt i fjor, en tredjedel av hva selskapet betalte året før.

Børsen har sendt en henvendelse til Raad, foreløpig uten svar.

Raad har nesten 350 000 følgere på Instagram, og har i en årrekke vært blant Norges største og mest innbringende influensere. 28-åringen solgte nylig leiligheten sin i Oslo, og kunngjorde at hun skulle flytte til utlandet.

- Selvfølgelig kommer jeg til å være mye hjemme i Norge. Jeg har jo venner, kollegaer og mye på gang her. Dere blir ikke kvitt meg. Jeg kommer bare til å ha en base i varmere strøk, sa hun til TV 2 i mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer