Nye tiltak i Oslo

Inntektsstup: - Lett å ta oss

De nye tiltakene i Oslo rammer Lofthus samvirkelag hardt.

MÅ PERMITTERE IGJEN: Eirik Sevaldsen, daglig leder i Lofthus samvirkelag, må konstatere at coronapandemien igjen stikker kjepper i hjulene for restaurantene. Foto: Victor Nicolai
MÅ PERMITTERE IGJEN: Eirik Sevaldsen, daglig leder i Lofthus samvirkelag, må konstatere at coronapandemien igjen stikker kjepper i hjulene for restaurantene. Foto: Victor Nicolai Vis mer
Publisert

Som følge av en ny økning smittetallene har byrådet i Oslo besluttet å stramme kraftig inn på smitteverntiltakene. Dette omfatter blant annet at alle serveringssteder innenfor kommunegrensa må stenge, med unntak av takeaway.

- Jeg vet at det jeg ber om, er mye, og det er inngripende, sa en alvorstung byrådsleder Raymond Johansen (Ap) på søndagens pressekonferanse.

Permitteringer

Det er Eirik Sevaldsen, daglig leder for Lofthus samvirkelag, helt enig i. De høyprofilerte pizzarestaurantene fins en rekke steder i hovedstaden, som Tranen på Alexander Kiellands plass og nyåpnede Apostrophe på Grünerløkka.

- Jeg har nettopp kjørt rundt til alle restaurantene våre og informert om situasjonen. Vi har allerede sendt ut permitteringsvarsel, sier Sevaldsen til Dagbladet i 20.30-tida.

Lofthus får fremdeles drive med takeaway, men det er ikke tvil om at den nye nedstengingen rammer dem hardt. På tross av forbudet mot å servere alkohol, som har vært i kraft siden november, har de fleste restaurantene vært åpne, med godt besøk så vel inne som ute. Nå forsvinner altså muligheten til å spise i lokalet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer