Inviterte til bryllup - tatt på fersken

Paret hevdet herskapshuset var deres og inviterte til bryllup. Det var bare ett problem ...

BRYLLUP: På denne millioneiendommen så paret sitt snitt til å gjennomføre bryllup og fest. Slik gikk det ikke. Foto: Google maps
BRYLLUP: På denne millioneiendommen så paret sitt snitt til å gjennomføre bryllup og fest. Slik gikk det ikke. Foto: Google maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske paret mente herskapshuset var det perfekte stedet å gifte seg. Gud kalte dem dit, hevdet de, og inviterte gjestene til sitt «drømmehjem og eiendom».

Det var bare et problem: De eier ikke huset og hadde ikke fått tillatelse til å arrangere selskapet der.

Det var lokalavisa Sun Sentinel som først omtalte saken, som seinere har spredt seg til mange store amerikanske medier. Blant annet nyhetsbyrået AP, ABC News og New York Post har omtalt saken.

Ble bortvist

Herskapshuset i Southwest Ranches i Florida har vært til salgs i to år, og prisen er satt til 5,7 millioner dollar, altså 47,5 millioner norske kroner.

Det har ni soverom, 11 bad, tennisbane og svømmebasseng. «Den spektakulære eiendommen har en klassisk stil», heter det i boligannonsen, som blant annet trekker fram hager, dammer, naturlig lys, ballsal, bar, kino og bowlingbane.

En bryllupsfotografering i Brasil utvikler seg til å bli noe litt utenom det vanlige. Video: Newsflare. Klipp: Maja Walberg Klev / Dagbladet Vis mer

Det er sønnen til Abe Finkel, en av grunnleggerne av amerikanske IHOP, en populær kjede restauranter som spesialiserer seg på frokostretter, som eier huset.

Eier Nathan Finkel oppdaget at mannen og en annen person dukket opp lørdag morgen for å forberede bryllupet. Han ringte politiet.

- De sier de skal ha et bryllup her og at det er guds budskap. Jeg vet ikke hva som foregår. Jeg vil bare at det skal stoppe, sa han ifølge Sun Sentinel.

De ble sendt av gårde av politiet. Brudgommen ville ikke kommentere saken overfor avisa.

BRYLLUP: Lørdag 27. mars kapret tidligere president Donald Trump nok en gang en plass i søkelyset, men på en litt annerledes måte denne gangen. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: NTB, AP, TMZ Vis mer

Trodde huset var ubebodd

Mannen skal ha vært innom for å se på eiendommen flere måneder i forveien, ifølge AP.

Han skal ha tatt bilder og hevdet at han ønsket å kjøpe den. Han skal seinere ha spurt eier Nathan Finkel om han kunne bruke bakgården for et bryllup, men fikk ifølge Sun Sentinel et blankt nei fra Finkel.

Likevel sendte de ut invitasjoner til bryllup og fest, i tillegg til en brunsj dagen derpå.

- Fyren trodde huset var ubebodd, og innså ikke at Nathan bodde på eiendommen i et annet hjem. Fyren hadde ingen anelse om at han bodde der. Tenk så sjokkert han ble da han dukket opp og eieren var hjemme, sier Keith Poliakoff, advokat i kommunen, til avisa.

Ifølge AP viser dokumenter fra fylket at en ekteskapslisens hadde blitt gitt til paret forrige uke, men de var ikke registrert som gift per onsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer