Inviterte til bryllup - tatt på fersken

Paret hevdet herskapshuset var deres og inviterte til bryllup. Det var bare ett problem ...

BRYLLUP: På denne millioneiendommen så paret sitt snitt til å gjennomføre bryllup og fest. Slik gikk det ikke. Foto: Google maps
BRYLLUP: På denne millioneiendommen så paret sitt snitt til å gjennomføre bryllup og fest. Slik gikk det ikke. Foto: Google maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske paret mente herskapshuset var det perfekte stedet å gifte seg. Gud kalte dem dit, hevdet de, og inviterte gjestene til sitt «drømmehjem og eiendom».

Det var bare et problem: De eier ikke huset og hadde ikke fått tillatelse til å arrangere selskapet der.

Det var lokalavisa Sun Sentinel som først omtalte saken, som seinere har spredt seg til mange store amerikanske medier. Blant annet nyhetsbyrået AP, ABC News og New York Post har omtalt saken.

Ble bortvist

Herskapshuset i Southwest Ranches i Florida har vært til salgs i to år, og prisen er satt til 5,7 millioner dollar, altså 47,5 millioner norske kroner.

Det har ni soverom, 11 bad, tennisbane og svømmebasseng. «Den spektakulære eiendommen har en klassisk stil», heter det i boligannonsen, som blant annet trekker fram hager, dammer, naturlig lys, ballsal, bar, kino og bowlingbane.

Det er sønnen til Abe Finkel, en av grunnleggerne av amerikanske IHOP, en populær kjede restauranter som spesialiserer seg på frokostretter, som eier huset.

Eier Nathan Finkel oppdaget at mannen og en annen person dukket opp lørdag morgen for å forberede bryllupet. Han ringte politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.