Iskremsjef lekket nakenbilde

Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots» blir nå anklaget for å ha sendt nakenbilder av ekskjæresten til en rekke folk - blant annet til moren hennes.

ANKLAGES: Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots», Stephen Scott Fischer, blir nå anklaget for å ha sendt seksualiserte bilder av ekskjæresten. Foto: dippindots.com
ANKLAGES: Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots», Stephen Scott Fischer, blir nå anklaget for å ha sendt seksualiserte bilder av ekskjæresten. Foto: dippindots.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske milliardæren og sjefen for iskrem-merket «Dippin’ Dots» er blitt involvert i en nakenbilde-skandale, etter at ekskjæresten har anklaget ham for å sende «private seksuelle bilder» av henne til en rekke personer, inkludert hennes egen mor. Det skriver blant annet NBC News.

Det er i rettsdokumenter,som ble lagt fram for retten i delstaten Oklahoma tidligere denne måneden, at påstandene mot iskrem-sjefen, hvis navn er Stephen Scott Fischer, kommer fram.

Dette skal ha pågått både mens de var i et forhold, og etter det tok slutt. Han skal ha gjort det for utpressing, ifølge det 14 sider lange rettsdokumentet.

Ble trakassert

Kvinnen, som til daglig jobber som sykepleier, var sammen med Fischer i to år før de gikk hver til sitt i 2020.

I løpet av denne perioden, og i tida etter, skal han ifølge anklagene ha trakassert henne ved å sende seksualiserte bilder av eksen til andre, for å kontrollere henne. Det kommer fram i rettsdokumentet.

Fischer har en personlig formue som er estimert til å være mellom 133 og 265 millioner dollar. Selskapet hans er verdt 400 millioner dollar, ifølge mediet News.com.au

Skuffet

I en uttalelse fra millionærens advokat, Marci LaBranche, sier han at Fisher er skuffet over å ha blitt tatt til retten av ekskjæresten.

(U)HELL I KJÆRLIGHET: TV-daten med Jovan ble kanskje ikke helt det store, men for reality-profilen Lene Antonsen fikk opptredenen positive følger. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Fischer har mye å si om eksens anklager mot ham, i tillegg til hennes egen dårlige oppførsel under forholdet. Det inkluderer fysisk mishandling, å gjøre krav på hunden og en luksusbil da forholdet tok slutt, samt store pengekrav fra Fischer. Fischer vil imidlertid ikke uttale seg om denne saken i media. I stedet vil han bruke det juridiske forumet til å gå inn på disse detaljene i neste uke, skriver advokaten i uttalelsen, ifølge NBC News.

Milliardærens ekskjæreste krever oppreisning fra Fischer for brudd på personvern, uaktsomhet og for å ha påført henne emosjonell stress med vilje.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer