Iskremsjef lekket nakenbilde

Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots» blir nå anklaget for å ha sendt nakenbilder av ekskjæresten til en rekke folk - blant annet til moren hennes.

ANKLAGES: Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots», Stephen Scott Fischer, blir nå anklaget for å ha sendt seksualiserte bilder av ekskjæresten. Foto: dippindots.com
ANKLAGES: Sjefen for det amerikanske iskrem-merket «Dippin’ Dots», Stephen Scott Fischer, blir nå anklaget for å ha sendt seksualiserte bilder av ekskjæresten. Foto: dippindots.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske milliardæren og sjefen for iskrem-merket «Dippin’ Dots» er blitt involvert i en nakenbilde-skandale, etter at ekskjæresten har anklaget ham for å sende «private seksuelle bilder» av henne til en rekke personer, inkludert hennes egen mor. Det skriver blant annet NBC News.

Det er i rettsdokumenter,som ble lagt fram for retten i delstaten Oklahoma tidligere denne måneden, at påstandene mot iskrem-sjefen, hvis navn er Stephen Scott Fischer, kommer fram.

Dette skal ha pågått både mens de var i et forhold, og etter det tok slutt. Han skal ha gjort det for utpressing, ifølge det 14 sider lange rettsdokumentet.

Ble trakassert

Kvinnen, som til daglig jobber som sykepleier, var sammen med Fischer i to år før de gikk hver til sitt i 2020.

I løpet av denne perioden, og i tida etter, skal han ifølge anklagene ha trakassert henne ved å sende seksualiserte bilder av eksen til andre, for å kontrollere henne. Det kommer fram i rettsdokumentet.

Fischer har en personlig formue som er estimert til å være mellom 133 og 265 millioner dollar. Selskapet hans er verdt 400 millioner dollar, ifølge mediet News.com.au

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer