Sindre Finnes' aksjehandel:

- Jævlig tåpelig

Trygve Hegnar sparer ikke på kruttet når han omtaler Sindre Finnes' aksjehandling mens Erna Solberg var statsminister.

- JÆVLIG TÅPELIG: Det sier Trygve Hegnar om Sindre Finnes' aksjehandel. Han mener at både Erna Solberg og ektemannen burde miste jobbene sine. Foto: Torstein Bøe/NTB
- JÆVLIG TÅPELIG: Det sier Trygve Hegnar om Sindre Finnes' aksjehandel. Han mener at både Erna Solberg og ektemannen burde miste jobbene sine. Foto: Torstein Bøe/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er noe av det mest syke jeg har hørt innen aksjehandel og innen aksjemarkedet. At Sindre Finnes har utført 3600 handler, mer enn 200 handler i Norsk Hydro, det er bare ikke til å tro, det er helt vilt!

Det sier Trygve Hegnar (79) til Finansavisen.

Investoren og redaktøren er klar på hva han mener om dagens store sak: Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes' omfattende aksjehandel mens hun var statsminister.

- Tillitsbrudd

Det var fredag at Solberg inviterte til pressekonferanse for å orientere om ektemannens aksjehandel.

Der kom det fram at Finnes gjorde over 3600 aksjehandler mens Solberg var statsminister. Han har samlet tjent 1,8 millioner kroner, ifølge henne.

- Han har sittet igjen med omtrent samme portefølje ved årsslutt hvert år når aksjonærregisteret oppdateres. Dette er gjort for å skjule omfanget av handelen for meg og omverdenen. Det er et alvorlig tillitsbrudd, sa en preget Solberg på pressekonferansen.

Sindre Finnes og Erna Solberg har foreløpig ikke besvart Børsens henvendelser angående Hegnars utspill.

- Burde miste jobben

Børsen har vært i kontakt med Trygve Hegnar, som ikke vil kommentere saken ytterligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.