Jaktet prisrekord: Tar drastisk grep

Legger ut minihytta på ny - denne gang med kjemperabatt.

HYTTEMARKEDET I INDRE OSLOFJORD: Hyttemegler Marius Berger hadde tro på at denne hytta på Nakholmen ville sette ny prisrekord i Indre Oslofjord. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

I slutten av april omtalte Børsen ei gul minihytte på Nakholmen som var lagt ut for salg med en prislapp på heftige åtte millioner kroner.

Det lille fritidsobjektet, som rommer 37 kvadratmeter, ville sikret prisrekord i Indre Oslofjords øyparadis dersom man solgte til prisantydning.

Det ville ikke markedet bli med på. Tross merkbar interesse for objektet, ville ingen strekke seg til utropspris. I slutten av juni ble minihytta derfor trukket fra Finn.

- Vi var vel litt for optimistiske med tanke på markedet. Det er et nytt prisleie for øyene, og folk var avventende, sier hyttemekler Marius Berger til Børsen.

Millionrabatt

Nå er hytta likevel i ferd med å gjøre comeback. I samråd med kjøper har Berger besluttet å redusere prisantydningen til 6,9 millioner kroner - en rabatt på hele 1,1 millioner kroner.

- I første runde fikk vi signaler fra interessentene som tilsier at dette er et naturlig prisnivå nå. Så får vi se hva markedet er villig til å gi.

- Men man snuser fortsatt på en prisrekord?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer