- Jeg er ikke grådig

Aylar Lie (38) uttaler seg om rettstvisten mellom henne og en forretningsmann. Fredag kommer avgjørelsen fra Vestfold tingrett.

FULL KRANGEL: Aylar Lie krangler med en forretningsmann fra Vestfold. Her er hun i Oslo Tingrett i forbindelse med Lies søksmål mot Pilar Forlag i 2020. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
FULL KRANGEL: Aylar Lie krangler med en forretningsmann fra Vestfold. Her er hun i Oslo Tingrett i forbindelse med Lies søksmål mot Pilar Forlag i 2020. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag blir det klart hva Vestfold tingrett mener i konkursbegjæringen fra Aylar Lie (38) mot en gründer i Vestfold.

Lie skal ha gitt forretningsmannen et privat lån på 195 000 kroner sommeren 2021. Han klarte imidlertid ikke å gjøre opp for seg innen den avtalte tida, og nå er det samlede kravet fra Lie på 430 000 kroner.

- Ingen hjerteløs lånehai

Nå uttaler pokerspilleren Lie seg til Dagens Næringsliv om saken.

- Man kan si mye om meg, men jeg er ikke grådig eller en hjerteløs lånehai. Jeg vil akseptere at han kun innfrir det opprinnelige lånet, sier Lie til avisa.

Hun vil at forretningsmannen også betaler kostnadene hun har hatt til advokat, som er 52 500 kroner ifølge avisa.

Avisa har også tatt kontakt med mannen det gjelder, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Han bekrefter likevel til avisa at han har mottatt et tilbud fra Lie, og håper at saken blir avsluttet før rettsmøtet fredag.

- Aldri la meg blende

Forretningsmannen var i en presset situasjon som følge av pandemien, og i retten erkjente han de faktiske forholdene. Han mente at detaljene om lånet som ble presentert, var «mer eller mindre» riktige, ifølge avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer