Jubler etter gladmelding

Gekås Ullared betaler ut 13 millioner til sine ansatte.

- MYE PENGER: Ola-Conny Wallgren har vært ansatt i Gekås Ullared i 20 år. Etter knallsterke resultater i fjor, kan samtlige ansatte nyte ekstra godt av januarlønnen. Foto: Kanal 5
- MYE PENGER: Ola-Conny Wallgren har vært ansatt i Gekås Ullared i 20 år. Etter knallsterke resultater i fjor, kan samtlige ansatte nyte ekstra godt av januarlønnen. Foto: Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I ei tid der varehandelen sliter med hyppige konkurser, stort prispress og lave driftsmarginer, kan det enorme lavprisvarehuset Gekås Ullared le hele veien til banken.

I 2019 shoppet handleglade kunder for 5,6 milliarder kroner, noe som er en økning på fire prosent fra året før.

Og når det regner på presten, drypper det som kjent på klokkeren. Ifølge en pressemelding betaler Skandinavias største varehus nå ut en bonus på 13 millioner kroner - et beløp som fordeles mellom de ansatte.

- Mye penger

Det betyr godt nytt for blant andre tv-profil og medarbeider Ola-Conny Wallgren (55).

- Både jeg og mine kolleger er kjempeglade for å ha fått en bonus. Vi er mange som skal ha en bit av den kaka, men pengene gjorde spesielt godt etter julen, sier Wallgren til Børsen og humrer.

55-åringen har ikke lagt en konkret plan for hva han skal bruke bonusen på. For ei tid tilbake overtok trebarnsfaren imidlertid sin avdøde mors gamle hus - som er i behov for modernisering.

- Det høres kanskje ut som om vi er blitt millionærer, men vi får utbetalt rundt 8000-9000 kroner, noe som i mine øyne er mye penger. Jeg har en del ting som må gjøres i huset, så noe av pengene går kanskje dit. Muligens tar jeg meg en liten ferie til våren, kanskje til Norge?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer