Justisen stenger

Et av Oslos mest populære og tradisjonsrike utesteder må sette kroken på døra på grunn av utbyggingen av Regjeringskvartalet.

POPULÆRT: Men nå er det slutt for Justisen i Møllergata i Oslo. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
POPULÆRT: Men nå er det slutt for Justisen i Møllergata i Oslo. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statsbygg har kjøpt lokalene til utestedet Justisen i Oslo, i forbindelse med utbyggingen av det nye Regjeringskvartalet.

Utestedet, som har eksistert i snart 100 år, blir derfor stengt ved utgangen av året.

Det skriver de selv på sine Facebook-sider.

- En epoke er snart over, og det er med tungt hjerte og tårefylte øyne vi må fortelle at Justisen går sin siste høst og vinter i møte, skriver de.

Siste åpningsdag vil bli 17. desember, ifølge eierne.

FEST: Etter et og et halvt år med strenge restriksjoner, kunne endelig danseglade osloborgere slå seg løs på dansegulvene. Video: Kaja Storrøsten Vis mer

Samtidig opplyser de også om at de vil åpne igjen, i et nytt lokale.

- Men når en dør lukkes, åpnes en annen, og uten at vi kan si for mye - så er ikke dette det siste dere ser til Justisen. Vi kommer tilbake med brask og bram, i et nytt og helt rått lokale, som vi ikke kan si for mye om enda.

Det er ikke første gangen at utestedet er på flyttefot, med Statsbygg i hælene. Da regjeringskvartalet skulle utvides i 1982, ble lokalene de holdt til i i Eva Kolstads Gate revet. De siste 40 årene har de holdt til i Møllergata 15.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer