Kan avsløres av «dødelig dolk»

Den «dødelige dolken» kan være bevis for at Donald Trump Jr. jukset seg til førsteplassen på den gjeve bestselgerlista.

BOK-JUKS: Flere medier spekulerer i om boka «Triggered» av Donald Trump Jr. har nådd besteselgerlisten på uærlig vis. Foto: AFP / NTB Scanpix
BOK-JUKS: Flere medier spekulerer i om boka «Triggered» av Donald Trump Jr. har nådd besteselgerlisten på uærlig vis. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka ble det kjent at Donald Trump Jr. sin nye bok «Triggered» er den mest solgte boka på New York Times' bestselgerliste.

Siden torsdag har man sett presidentsønnens bok som nummer én i kategorien sakprosa - men ved siden av tittelen har avisa plassert en dolk (†).

Boksalget av den såkalte tiraden blir dermed beskrevet som «mistenksomt» av flere medier.

Dødelig dolk og skittent spill

Dolken skal være en indikasjon på at flere butikker har rapportert om oppkjøp i store kvanta, noe som kan ha boostet boksalget. Det er ennå ukjent hvem som står bak kjøpene, ifølge Business Insider og The Guardian.

Ifølge flere medier mistenkes det at innkjøpene kommer fra det Republikanske partis nasjonale komité (RNC). En talsperson innrømmer at det er kjøpt inn mange kopier av boka for å «holde tritt med den store etterspørselen», men nekter for å stå for de store innkjøpene som skal ha boostet salget.

Ifølge kjendisnettstedet Page Six skal en kilde ha kalt symbolet for den «dødelige dolken», og er en sjelden straff i bransjen som brukes ved «skittent spill».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer