Kansellerer flere fly

Flyteknikerstreiken fortsetter å ramme Norwegian og Widerøe: - Det smerter.

UTFORDRINGER: Både Norwegian og Widerøe kansellerer avganger tirsdag som følge av flyteknikerstreiken. Foto: Gorm Kallestad / NTB
UTFORDRINGER: Både Norwegian og Widerøe kansellerer avganger tirsdag som følge av flyteknikerstreiken. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Flyteknikernes streik fortsetter å skape hodebry for norske flyselskaper. Lørdag morgen la 31 ansatte ned jobben, og fikk følge av 75 kolleger mandag morgen.

Mandag kveld varslet Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) at de vil ta ut nye 39 flyteknikere i streik natt til lørdag. Det bekreftet leder for NFO, Jan Skogseth, til TV 2.

Allerede mandag måtte flyselskapene kansellere flere avganger. Tirsdag varsles enda flere innstillinger.

- Vi har kansellert fem rundturer fra Gardermoen i dag som følge av flyteknikerstreiken, sier presseansvarlig i Norwegian, Andreas Hjørnholm, til Børsen.

- Kan få store konsekvenser

Han opplyser at dette gjelder følgende reiser:

- Til London, Alicante, København, Edinburgh og Murica i Spania. De passasjerene som er berørt, har fått direkte beskjed fra oss. Dersom du ikke har fått ny informasjon fra oss, kan du regne med at flyet går som planlagt.

- Ytterligere 39 flyteknikere kan tas ut i streik natt til lørdag. Hvilke driftsforstyrrelser vil dette skape?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.