Kaos i Twitter: Ansatte nekter

Elon Musks ultimatum til de ansatte i Twitter vekker harme.

I TRØBBEL: Twitters nye sjef Elon Musk har sparket halvparten av de ansatte i selskapet. Nå kan de se ut til at mange flere også forlater Twitter. Foto: Reuters/Adrees Latif/NTB
I TRØBBEL: Twitters nye sjef Elon Musk har sparket halvparten av de ansatte i selskapet. Nå kan de se ut til at mange flere også forlater Twitter. Foto: Reuters/Adrees Latif/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen skal Tesla-gründer og Twitter-sjef Elon Musk ha kommet med et ultimatum til de ansatte i Twitter: Jobb «hardcore», eller slutt.

Musk krevde et svar innen torsdag ettermiddag.

Godtar ikke kravene

Fredag morgen skriver en rekke internasjonale medier at hundrevis av Twitter-ansatte ikke skal ha godtatt de nye betingelsene, og dermed skal ha takket ja til sluttpakke.

Det kommer etter at Musk allerede har sparket halvparten av de ansatte i selskapet. Twitter selv har ikke bekreftet hvor mange som ikke har godtatt Musks ultimatum.

Ifølge The Wall Street Journal skal Twitter ha stengt alle kontorene sine fram til mandag. Avisa skriver også at en rekke ansatte skal ha postet ulike hadet-beskjeder både på Twitter og i selskapets Slack-kanaler.

Postet kryptisk bilde

Musk selv kommenterer dramaet kontinuerlig på Twitter.

Tidlig fredag morgen norsk tid twitret han et kryptisk bilde med Twitter-logoen.

Han skriver også: «Vi nådde akkurat en ny «all time high» i Twitter-bruk lol».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.