Nesbyen:

Kaos på polet: Fikk ikke betalt

Midt i innspurten til påskekosen falt betalingssystemet til Nesbyen Vinmonopol ut. Det ble en svett dag på jobb og tom minibank, forteller daglig leder.

STRESSENDE: Det var kaos, men god stemning, da betalingssystemet på Vinmonopolet i Nesbyen falt ut onsdag. Foto: Evy Myhre
STRESSENDE: Det var kaos, men god stemning, da betalingssystemet på Vinmonopolet i Nesbyen falt ut onsdag. Foto: Evy Myhre Vis mer
Publisert

Onsdag før påskeferien er en travel dag på mange av Vinmonopolets utsalgssteder. De innskrenkede åpningstidene og helligdagsstenging kan komme som julekvelden på kjerringa, og mange er derfor ute i siste liten for å handle inn til påskekosen.

På Vinmonopolet i Nesbyen ble dagen kanskje ekstra stressende, da betalingssystemet falt ut klokka 12.

I over to timer var bankterminalene nede, opplyser daglig leder Cathrin Bakkerud til Hallingdølen, som først omtalte saken.

- Det er kaos, men god stemning, fortalte hun til avisa like etter at betalingssystemet var oppe og gikk igjen klokka 14.

- Det hjelper ikke å være sur når slike ting skjer. Men jeg innrømmer at jeg er skikkelig svett nå. Det har vært fryktelig travelt, sa Bakkerud.

- Blide og fornøyde

Når Dagbladet slår på tråden har den daglige lederen akkurat ankommet påskefjellet og hytta etter en travel dag på jobb.

- Vi kunne jo ikke noe for det, så folk var blide og fornøyde. Det er jo sol og fantastisk vær, forteller Bakkerud.

- Det gikk bra, og vi smilte utad, men det var veldig godt å få ta en dusj, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer