Nesbyen:

Kaos på polet: Fikk ikke betalt

Midt i innspurten til påskekosen falt betalingssystemet til Nesbyen Vinmonopol ut. Det ble en svett dag på jobb og tom minibank, forteller daglig leder.

STRESSENDE: Det var kaos, men god stemning, da betalingssystemet på Vinmonopolet i Nesbyen falt ut onsdag. Foto: Evy Myhre
STRESSENDE: Det var kaos, men god stemning, da betalingssystemet på Vinmonopolet i Nesbyen falt ut onsdag. Foto: Evy Myhre Vis mer
Publisert

Onsdag før påskeferien er en travel dag på mange av Vinmonopolets utsalgssteder. De innskrenkede åpningstidene og helligdagsstenging kan komme som julekvelden på kjerringa, og mange er derfor ute i siste liten for å handle inn til påskekosen.

På Vinmonopolet i Nesbyen ble dagen kanskje ekstra stressende, da betalingssystemet falt ut klokka 12.

I over to timer var bankterminalene nede, opplyser daglig leder Cathrin Bakkerud til Hallingdølen, som først omtalte saken.

- Det er kaos, men god stemning, fortalte hun til avisa like etter at betalingssystemet var oppe og gikk igjen klokka 14.

- Det hjelper ikke å være sur når slike ting skjer. Men jeg innrømmer at jeg er skikkelig svett nå. Det har vært fryktelig travelt, sa Bakkerud.

- Blide og fornøyde

Når Dagbladet slår på tråden har den daglige lederen akkurat ankommet påskefjellet og hytta etter en travel dag på jobb.

- Vi kunne jo ikke noe for det, så folk var blide og fornøyde. Det er jo sol og fantastisk vær, forteller Bakkerud.

- Det gikk bra, og vi smilte utad, men det var veldig godt å få ta en dusj, legger hun til.

Jenny Haak, Anton Johansson og Anders Daneback merker at prisene har gått opp i Norge. Her er de på ferie på Hovden i Agder. Vis mer

Tom minibank

Før banksystemet var i orden igjen, ble løsningen å benytte kontanter eller kjøpe varene med «Klikk og hent».

- Vi sendte folk til minibanken, og den gikk tom, fikk vi beskjed om, forteller Bakkerud.

Med andre ord hadde de en del folk innom.

Hun har ikke nøyaktige tall, men grovt regna tror Bakkerud det var 500 personer innom det lille «fjellpolet» onsdag.

- Jeg pleier å si at enten så går det bra, eller så går det over. I dag skjedde jo begge deler. Det gikk bra, og det gikk over.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer