Kjell Inge Røkke i sorg

Hedrer styreleder Lukas Lundin, som døde etter hjernekreft.

HEDRER VENN: - Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet, skriver Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen. Foto: Lise Åserud / NTB
HEDRER VENN: - Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet, skriver Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjell Inge Røkke er i sorg etter at den svensk-kanadiske styrelederen i flere av Lundin-selskapene, Lukas Lundin, døde tirsdag. Dødsfallet ble bekreftet i en pressemelding fra Lundins tidligere firma, Lucero Diamond.

Lundin ble diagnostisert med hjernekreft for to år siden og varslet i februar at han skulle trappe ned grunnet sykdommen.

Røkke og hans firma Aker BP gjennomførte en fusjon med Lundin Energys olje- og gassvirksomhet for ikke lang tid siden.

I dag har Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen sendt et kondolansebrev til Lundin-familen, forteller Akers kommunikasjonsdirektør Atle Kigen til Dagens Næringsliv.

«Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet. Gjennom årene har vi på nært hold sett hans livslange lidenskap for å bygge store selskaper, og vi vil huske ham ikke bare som en venn, men som en bemerkelsesverdig og innsiktsfull bedriftsleder og industribygger», heter det i brevet ifølge avisa.

Videre skriver de at de jobbet tett med Lundin i forbindelse med fusjonen og forteller at han spilte en viktig rolle i forhandlingene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer