Kjell Inge Røkke i sorg

Hedrer styreleder Lukas Lundin, som døde etter hjernekreft.

HEDRER VENN: - Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet, skriver Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen. Foto: Lise Åserud / NTB
HEDRER VENN: - Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet, skriver Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjell Inge Røkke er i sorg etter at den svensk-kanadiske styrelederen i flere av Lundin-selskapene, Lukas Lundin, døde tirsdag. Dødsfallet ble bekreftet i en pressemelding fra Lundins tidligere firma, Lucero Diamond.

Lundin ble diagnostisert med hjernekreft for to år siden og varslet i februar at han skulle trappe ned grunnet sykdommen.

Røkke og hans firma Aker BP gjennomførte en fusjon med Lundin Energys olje- og gassvirksomhet for ikke lang tid siden.

I dag har Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen sendt et kondolansebrev til Lundin-familen, forteller Akers kommunikasjonsdirektør Atle Kigen til Dagens Næringsliv.

«Våre dypeste kondolanser til Lundin-familien. Lukas vil bli dypt savnet. Gjennom årene har vi på nært hold sett hans livslange lidenskap for å bygge store selskaper, og vi vil huske ham ikke bare som en venn, men som en bemerkelsesverdig og innsiktsfull bedriftsleder og industribygger», heter det i brevet ifølge avisa.

Videre skriver de at de jobbet tett med Lundin i forbindelse med fusjonen og forteller at han spilte en viktig rolle i forhandlingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer