Kjempesmell

Olav Thon Eiendomsselskap har et bokført underskudd i tredje kvartal.

ØKONOMISK KNEKK: Nedjusterte eiendomsverdier bidro til et bokført underskudd i tredje kvartal for Olav Thjon Eiendomsselskap. Foto: Terje Pedersen / NTB
ØKONOMISK KNEKK: Nedjusterte eiendomsverdier bidro til et bokført underskudd i tredje kvartal for Olav Thjon Eiendomsselskap. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdien på Olav Thon Eiendomsselskaps eiendomsportefølje fikk seg en kraftig knekk i tredje kvartal, og ble nedjustert med over 1,3 milliarder kroner.

I samme periode ble konsernets resultat før skatt minus 763 millioner kroner. Det kommer fram i en pressemelding torsdag.

I tredje kvartal endte butikkomsetningen på 14,9 milliarder kroner, som er en økning på 7 prosent fra samme kvartal i fjor.

- Omsetningstallene på kjøpesentrene har så langt i 2023 økt med rundt 7 prosent fra foregående år til tross for de kraftige renteøkningene fra Norges Bank. Vi ser også at besøkstallene på kjøpesentrene øker, og det er hyggelig å se at våre kjøpesentre nok en gang befester posisjonen som populære og attraktive møteplasser for varehandel, servering og opplevelser, sier konserndirektør for økonomi og finans, Arne B. Sperre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer