Kjempetabbe på business class

Heldige kunder sikret seg nylig billetter til sterkt rabatterte priser, på første klasse.

BLEMME: Hvem som er ansvarlig for tabben hos det japanske flyselskapet All Nippon Airways, som gjorde at kunder fikk kjøpt billige billetter på første klasse, vites foreløpig ikke. Foto: James Matsumoto/SOPA Images/Shutterstock
BLEMME: Hvem som er ansvarlig for tabben hos det japanske flyselskapet All Nippon Airways, som gjorde at kunder fikk kjøpt billige billetter på første klasse, vites foreløpig ikke. Foto: James Matsumoto/SOPA Images/Shutterstock Vis mer
Publisert

En heldig kunde kom nylig over billetter på første klasse fra det japanske flytselskapet All Nippon Airways til like under 10 000 kroner.

Billettene, som var fra Jakarta til Karibia via Tokyo og New York, og tilbake igjen, kostet egentlig 170 000 kroner, men var priset mye lavere på grunn av en valutafeil.

Det skriver Bloomberg. Ifølge avisa skal kjøpet ha spredt seg på sosiale medier, som gjorde at flere andre også fikk kjøpt billige flybilletter.

- Undersøker feilen

Ifølge flyselskapet skal feilen ha vært på nettstedet deres i Vietnam. De opplyser ikke om hvor mange kunder som sikret seg billige billetter.

- Vi undersøker årsaken til feilen og størrelsen på skaden, sier de ifølge avisa.

En talsperson for flyselskapet skal først ha uttalt at de som kjøpte billettene skulle få beholde dem, men sa seinere at selskapet ikke hadde tatt en avgjørelse ennå, og at det ville bli gjort i slutten av denne måneden.

- Aldri trodd

Avisa har også snakket med Johnny Wong, som sier at han sikret seg en returbillett på business class fra Jakarta til Honolulu via Tokyo for 13 millioner dong, like under 6000 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer