Kjempetre falt over villaen til Celina Midelfart

Kjendisinvestoren skryter av nødetatene.

RAMMET: Dette treet falt over huset til Celina Midelfart på Frogner søndag ettermiddag. Foto: PhotoRunner
RAMMET: Dette treet falt over huset til Celina Midelfart på Frogner søndag ettermiddag. Foto: PhotoRunner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ettermiddag blåser det kraftig i hovedstaden. Det fikk huseier Celina Midelfart virkelig erfare etter at et bjørketre falt over villaen hennes på beste Frogner.

Selv skryter den profilerte investoren av nødetatene etter hendelsen.

- Jeg kan bare si at dette ble umiddelbart håndtert på en strålende og effektiv måte av både politi og brannvesen, så det er jeg veldig takknemlig for, skriver Midelfart i en e-post til Børsen.

Det var Avisa Oslo som først omtalte saken.

TAKKER NØDETATENE: Kosmetikkarvingen tok sammen med søsteren Hermine over farens formue i 1995, og har siden vært en suksessfull forretningskvinne. Foto: Lise Åserud / NTB
TAKKER NØDETATENE: Kosmetikkarvingen tok sammen med søsteren Hermine over farens formue i 1995, og har siden vært en suksessfull forretningskvinne. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Det var klokka 14.15 at Oslo politidistrikt meldte på sin Twitter-side at de befant seg på Skøyen i Oslo sammen med brannvesenet i forbindelse med at et tre hadde falt ned og lente seg inntil et hus.

- Ingen personskade og vi jobber med å få kontakt med tre bileiere for å hindre skade på tre parkerte biler, skrev politiet.

Da Dagbladet ringte i 14.20-tida, sa operasjonsleder Tor Grøttum at Oslo-politiet ikke med sikkerhet visste hva som er årsaken til at treet hadde falt.

- Men det meldes om litt vind. Det er vel naturens gang som har forårsaket det, sa han til Dagbladet.

Midelfart skal ha sikret seg den tidligere øst-tyske ambassadørboligen på Oslos vestkant til den nette sum av 20 millioner kroner i år 2000.

Byvillaen ligger sentralt ved Drammensveien i Oslo og rommer hele 600 kvadratmeter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer