Kjendiskokk dømt til fengsel

Den danske kjendiskokken Per Thøstesen er dømt til 40 dagers ubetinget fengselsstraff for å ha klappet til en drosjesjåfør.

DØMT: Kjendiskokk Per Thøstesen. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix/NTB
DØMT: Kjendiskokk Per Thøstesen. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thøstesen, som blant annet har vært kokk for det danske fotballandslaget i 20 år, har hele veien nektet straffskyld.

Men Østre Landsret, som tilsvarer norsk lagmannsrett, opprettholder dommen fra første rettsinstans. Det skriver Ekstrabladet.

Ifølge dommen skal Thøstesen ha slått en drosjesjåfør to ganger i ansiktet med flat hånd. Slagene skal ha ført til at drosjesjåførens tannproteser ramlet ut, skriver avisa.

SER DU FORSKJELLEN? Tidligere landbruks- og matminister Bård Hoksrud skjelte ut IKEAs nye vegetarboller. Vi fikk ham til å teste bollene selv. Foto: Nina Hansen / Dagbladet TV Vis mer

Krangelen skal ha startet da drosjen stoppet et stykke unna sluttdestinasjonen.

Stjernekokken selv hevder sjåføren skal ha nektet å kjøre ham hjem og gi ham pengene tilbake. Sjåføren mener på sin side at Thøstesen ba om å bli sluppet av der bilen stoppet.

Thøstesen sluttet som kokk for herrelandslaget i fotball da danskene røk ut av VM i Qatar. Han er imidlertid fortsatt eier og kjøkkensjef ved luksusrestauranten Bistro Boheme i København.

Det er foreløpig uklart om Thøstesen anker dommen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer