Kjendismegler slutter - går til konkurrenten

Eiendomsmegler Hans Houeland og kjæresten bytter beite.

SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde
SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eiendomsmegler Hans Houeland (38) har siden 2018 solgt luksuseiendom for Privatmegleren Dyve & Partnere. 1. april rydder han og kjæresten, megler Helene Solberg, sine respektive kontorpulter og går til konkurrenten DNB Eiendom.

- Vi har fått en mulighet hos DNB som vi ikke kunne si nei til. Det blir veldig gøy jobbe under en av Norges beste merkevarer, og DNB er en av få i bransjen som har ressurser til å gjøre noe virkelig bra, sier Hans Houeland til Børsen.

Kjendismegleren forsikrer om at paret har høye ambisjoner og et mål om å vise muskler i markedet.

- Vi har lang fartstid i salg av dyre boliger i Norge, og sammen med DNB og DNB Private Banking, ønsker vi å ta et skikkelig jafs av dette markedet, fortsetter han.

- Flere toppmeglere

Houeland kan etter hvert anses som en ringrev i meglerbransjen. 38-åringen har tidligere vært tilknyttet Sem og Johnsen, Fredrik Eklund, Torbjørn Ek og Nils Nordvik. Helene Solberg har på sin side jobbet i DNB tidligere, med strålende resultater - og gjør nå comeback.

Etter det Børsen erfarer vil Houeland og Solberg ta del i en helt ny satsning fra DNB, som tar for seg salg av boliger innenfor luksussegmentet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer