Kjendismegler slutter - går til konkurrenten

Eiendomsmegler Hans Houeland og kjæresten bytter beite.

SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde
SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eiendomsmegler Hans Houeland (38) har siden 2018 solgt luksuseiendom for Privatmegleren Dyve & Partnere. 1. april rydder han og kjæresten, megler Helene Solberg, sine respektive kontorpulter og går til konkurrenten DNB Eiendom.

- Vi har fått en mulighet hos DNB som vi ikke kunne si nei til. Det blir veldig gøy jobbe under en av Norges beste merkevarer, og DNB er en av få i bransjen som har ressurser til å gjøre noe virkelig bra, sier Hans Houeland til Børsen.

SUPERPAR: Helene Solberg og Hans Houeland går begge fra Privatmegleren til DNB Eiendom. Foto: Privat
SUPERPAR: Helene Solberg og Hans Houeland går begge fra Privatmegleren til DNB Eiendom. Foto: Privat Vis mer

Kjendismegleren forsikrer om at paret har høye ambisjoner og et mål om å vise muskler i markedet.

- Vi har lang fartstid i salg av dyre boliger i Norge, og sammen med DNB og DNB Private Banking, ønsker vi å ta et skikkelig jafs av dette markedet, fortsetter han.

- Flere toppmeglere

Houeland kan etter hvert anses som en ringrev i meglerbransjen. 38-åringen har tidligere vært tilknyttet Sem og Johnsen, Fredrik Eklund, Torbjørn Ek og Nils Nordvik. Helene Solberg har på sin side jobbet i DNB tidligere, med strålende resultater - og gjør nå comeback.

Etter det Børsen erfarer vil Houeland og Solberg ta del i en helt ny satsning fra DNB, som tar for seg salg av boliger innenfor luksussegmentet.

Terje Buraas, administrerende direktør i DNB Eiendom, er ordknapp rundt nyansettelsene. Han går likevel langt i å antyde at DNB Eiendom står overfor ei spennende tid.

- Jeg kan bekrefte at vi har flere toppmeglere på vei inn i selskapet, men kan ikke si noe utover dette, sier Buraas til Børsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer