Kjendispar selger luksushytta: - Jobber intenst

Tidligere snowboard-konge Daniel Franck og skuespiller Ulrikke Døvigen selger skjærgårdsluksusen på Skåtøy. - Veldig mange interesserte, sier mekler.

Publisert
Sist oppdatert

Flere titalls interessenter har meldt seg etter at den idylliske hytta i skjærgårdsparadiset ble lagt ut for salg søndag.

- Det har skjedd ting veldig raskt. Vi fikk et bud i går som ikke ble akseptert, men nå jobber vi ganske intenst for å se om det er mulig å lande en avtale, sier mekler Astri Ellegård-Jacobsen i Midgaard & Co, til Børsen.

- Vi har veldig mange interesserte. Så jeg har ikke gjort mye annet enn å sitte i telefon, skyter hun inn.

Tror prisen er riktig

Franck og Døvigen kjøpte prakthytta i 2017 for 11 millioner kroner, skriver Telemarksavisa, som først omtalte luksushytte-salget.

Hytta ble bygget i 2009 som en erstatningshytte etter en gammel hytte oppført rundt 1940.

Da kjendisparet kjøpte hytta i sin tid, måtte de forholde seg til en grensetvist som gjorde at prisen ikke ble høyere. Nå er dette helt ute av bildet, ifølge mekleren.

- Da ny eier kom inn, fikk de veldig raskt ordnet opp i det, sier hun.

Dette, sammen med at prisutviklinga i fritidsmarkedet gradvis har gått opp, gjør at prisantydningen er realistisk, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer