Kjendispar selger luksushytta: - Jobber intenst

Tidligere snowboard-konge Daniel Franck og skuespiller Ulrikke Døvigen selger skjærgårdsluksusen på Skåtøy. - Veldig mange interesserte, sier mekler.

Publisert
Sist oppdatert

Flere titalls interessenter har meldt seg etter at den idylliske hytta i skjærgårdsparadiset ble lagt ut for salg søndag.

- Det har skjedd ting veldig raskt. Vi fikk et bud i går som ikke ble akseptert, men nå jobber vi ganske intenst for å se om det er mulig å lande en avtale, sier mekler Astri Ellegård-Jacobsen i Midgaard & Co, til Børsen.

- Vi har veldig mange interesserte. Så jeg har ikke gjort mye annet enn å sitte i telefon, skyter hun inn.

Tror prisen er riktig

Franck og Døvigen kjøpte prakthytta i 2017 for 11 millioner kroner, skriver Telemarksavisa, som først omtalte luksushytte-salget.

Hytta ble bygget i 2009 som en erstatningshytte etter en gammel hytte oppført rundt 1940.

Da kjendisparet kjøpte hytta i sin tid, måtte de forholde seg til en grensetvist som gjorde at prisen ikke ble høyere. Nå er dette helt ute av bildet, ifølge mekleren.

- Da ny eier kom inn, fikk de veldig raskt ordnet opp i det, sier hun.

Dette, sammen med at prisutviklinga i fritidsmarkedet gradvis har gått opp, gjør at prisantydningen er realistisk, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.