Kjøpt ut: Summen avslørt

Skal ha solgt seg ut av familiebedriften for rett i overkant av 3 millioner kroner.

FIKK MILLIONBELØP: Gjert Ingebrigtsen ble kjøpt ut av familiefirmaet Run Fast AS i fjor, der han hadde en eierandel på 25 prosent. Foto: Lise Åserud / NTB
FIKK MILLIONBELØP: Gjert Ingebrigtsen ble kjøpt ut av familiefirmaet Run Fast AS i fjor, der han hadde en eierandel på 25 prosent. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble det kjent at Gjert Ingebrigtsen ikke lenger var medeier i familiefirmaet Run Fast AS, som han fram til da hadde eid sammen med sønnene, Henrik, Filip og Jakob.

De fire etablerte selskapet i 2015, med 25 prosents eierandel hver. Hvor mye sønnene betalte for å skille far ut av bedriften har vært ukjent - fram til nå. Ifølge Finansavisen mottok Gjert Ingebrigtsen 3,25 millioner kroner for avtalen.

Avtalen ble kjent kort tid etter at familien bekreftet at Gjert ikke lenger skulle være en del av sønnenes trenerteam.

- Helt siden vi brøt med Gjert i begynnelsen av året så har vi sagt det viktigste for oss nå er å ta kontroll på vår sportslige og økonomiske framtid, sa Henrik Ingebrigtsen til TV 2 i oktober i fjor.

Han fortsatte:

- Vårt felles firma har vært sentralt i den sportslige satsningen vår fra dag til dag. Så da er det naturlig at hvis én ikke er med i teamet, så er han heller ikke med i firmaet. Så det handler egentlig bare om at de tingene vi var enige om fra starten, trer i kraft.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer