Kjøpte hytte til 13 mill.

TV-profilen har punget ut for ny ferieperle.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Telemarksavisa har programleder Jon Almaas sikret seg ei hytte for 13,2 millioner kroner i Kragerø.

TV-profilen solgte hytta på Stabbestad, også i Kragerø, for 5,5 millioner før sommeren. Ifølge TA tjente han to millioner kroner på hyttesalget.

HYTTA: Hytta består av båthus, egen brygge og et innredet eldhus. Foto: Karl Filip Kronstad / Privatmegleren Kragerø
HYTTA: Hytta består av båthus, egen brygge og et innredet eldhus. Foto: Karl Filip Kronstad / Privatmegleren Kragerø Vis mer

Den nye hytta har 17,5 mål, inkludert ei hytte fra 1860, et innredet eldhus og et båthus. Eiendommen er også utstyrt med egen brygge, skriver avisa.

Hytta, som hadde en prisantydning på 13,9 millioner, har ni rom - seks av dem soverom. Hytta gikk dermed under takst.

- En hytte som dette krever en del vedlikehold. Så det er klart at det trengs en del arbeid til. Dette var en sjelden mulighet. Det er sjeldent det dukker opp hytter til over ti millioner. De fleste hytter går i arv, denne har for eksempel vært familieeid i nesten hundre år, sier Kent Andersen ved Privatmegleren Kragerø til Dagbladet.

FAMILIEEID: Megler Kent Andersen forteller at hytta har vært familieeid i nesten hundre år. Foto: Karl Filip Kronstad / Privatmegleren Kragerø
FAMILIEEID: Megler Kent Andersen forteller at hytta har vært familieeid i nesten hundre år. Foto: Karl Filip Kronstad / Privatmegleren Kragerø Vis mer

Han forteller at det har vært et helt annet trykk på hyttesalget i år.

- Det er mange som skulle feriere i Norge i år, og det var vi merket. Det var mange interesserte i hytta. Det er generelt mange som vil kjøpe hytte i år. Det er helt tomt for hytter til salgs, sier megleren.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer