Kjøpte luksusvilla: - Nesten vondt i magen

Linda Johansen trengte «overbevisning» fra ektemannen, før de sammen punget ut flere titalls millioner kroner for Frogner-villaen.

- DET ER MYE PENGER: Gründer Linda Johansen har tidligere slitt økonomisk, og forestilte seg aldri at hun kunne kjøpe en luksusvilla i denne prisklassen. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
- DET ER MYE PENGER: Gründer Linda Johansen har tidligere slitt økonomisk, og forestilte seg aldri at hun kunne kjøpe en luksusvilla i denne prisklassen. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er jo en stor investering for oss. Når vi ble enige med selger, fikk jeg nesten litt vondt i magen, sier Linda Johansen (55) til Børsen.

Den profilerte kosmetikkgründeren har, sammen med ektemannen Timm Runar Wold (49), sikret seg en luksusvilla i en av Oslos mest fasjonable bydeler.

Etter å ha gått flere runder med seg selv, endte paret opp med å punge ut rundt 30 millioner kroner for Frogner-eiendommen.

- Det er veldig mye penger å bruke, men Timm forsikret meg at dette ville gå bra og trolig ville være den beste investeringen vi har gjort, fortsetter Johansen.

Kjemperabatt

Ifølge Finansavisen, som først omtalte boligkjøpet, ønsket selger Kristian Haug i utgangspunktet 45 millioner kroner for villaen. Selv betalte han 28 millioner i 2016, og skal i løpet av eierskapet ha investert om lag 5-6 millioner kroner i oppussing.

Til tross for dette, uteble kjøperne. Siden har prisantydningen vært gjennom flere runder med prisskrell. I siste annonse var utropsprisen på 32 millioner kroner, noe som betyr at Johansen og Wold sikret seg en betydelig rabatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.