Karsten Warholm:

Kjøpte Oslo-villa til 27 millioner

Friidrettsesset får adresse ved Vigelandsparken.

KJØPTE VILLA: Karsten Warholm punget ut for ny bolig. Foto: Heiko Junge / NTB
KJØPTE VILLA: Karsten Warholm punget ut for ny bolig. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Idrettsstjernen Karsten Warholm (25) har kjøpt seg en funkisbolig ved Vigelandsparken i Oslo.

For den nette sum av 27 millioner kroner, har 25-åringen sikret seg en arkitektegnet enebolig over to plan, med tre soverom, hage og parkeringsplass, skriver E24, som først omtalte saken.

Villaen lå opprinnelig ute for salg til 28,5 millioner kroner, men Warholm fikk altså tilslaget for halvannen million under prisantydning.

- Jeg tenker det er et godt kjøp og at objektet passer godt til kjøper. Salget kunne ikke gått til en hyggeligere fyr, sier eiendomsmekler Jon Kvisgaard i Privatmegleren til Børsen.

Han forteller at eneboligen er tegnet av den italienske arkitekten Ivo Pannaggi for den norske etterkrigskunstneren Ludvig Eikaas, og var opprinnelig et atelier. Eiendommen ble utviklet til bolig i 2016.

- Huset har unik kulturell verdi, og det er vanskelig å sammenlikne huset med andre typer boliger, sier Kvisgaard videre.

Warholm regnes som en av Norges fremste idrettsutøvere, og ble olympisk mester på 400 meter hekk i OL i Tokyo i 2021. Han ble også verdensmester på distansen i 2017 og 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer