Kjøpte Tjuvholmen-luksus usett

Fotballspiller Håvard Nordtveit sikret seg drømmeperla i «Norges dyreste strøk» for 1,5 mill. over prisantydning.

IDYLL: Fra fotballspiller Håvard Nordtveits nye balkong kan man følge med på Nesoddbåtens ferd over Oslofjorden. Foto: Stian Frøysang
IDYLL: Fra fotballspiller Håvard Nordtveits nye balkong kan man følge med på Nesoddbåtens ferd over Oslofjorden. Foto: Stian Frøysang Vis mer
Publisert

- Vi har noe som heter millionærstandard, og noe som heter milliardærstandard. Denne leiligheten er helt klart i sistnevnte kategori, sier eiendomsmekler Dag-Rune Kristiansen i PrivatMegleren til Børsen.

Han har bistått fotballstjerna Håvard Nordtveit i kjøpet av leiligheten.

Eksklusive Tjuvholmen i Oslo har den siste tiden høstet oppmerksomhet som et av tilholdsstedene til rikingene i NRK-serien «Exit».

Mandag punget Nordtveit (30) ut 36,5 millioner for luksusleiligheten nettopp her.

- Vi trigges av gode kjøp, og enda bedre salg. Enkle fotballspillere og arabere fra Haugesund passer vel så godt på Tjuvholmen som Exit-gutta, sier Håvard Nordtveit til DN som først omtalte salget.

Ifølge avisa har rogalendingen en stund eid leilighet i samme nabolag, men flytter nå lenger ut på holmen. Denne gangen til en perle med slående utsikt over Oslofjorden og Akershus festning.

1,5 mill. over takst

Leiligheten ble lagt ut til prisantydning på 35 millioner kroner. Prakteiendommen gikk dermed for 1,5 millioner over takst. Det meste av innbo og møbler følger med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer