Klokke til 8 mill. revet av armen

Skulle bare ta seg en røyk.

KOSTBAR: Richard Mille-klokkene er forbeholdt personer med god råd. Her fra en auksjon i Dubai. foto: Satish Kumar / Reuters / NTB Scanpix
KOSTBAR: Richard Mille-klokkene er forbeholdt personer med god råd. Her fra en auksjon i Dubai. foto: Satish Kumar / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En japansk mann skulle bare rett utenfor hovedinngangen på hotellet i Paris for å ta seg en røyk, da en tyv lynkjapt rev Richard Mille-klokka hans til 8 millioner kroner av armen og forsvant, melder nyhetsbyrået AFP.

Ifølge det 30-årige offerets forklaring spurte tyven om en sigarett som avledningsmanøver.

Dette er det siste i ei rekke av tyverier av Richard Mille-klokker i Paris. De forholdsvis store sveitsiske armbåndsurene med synlig mekanisme er lett gjenkjennelige, både for eierne og tyver som spesifikt er ute etter dem.

Storavisa Le Parisien har i dag publisert et kart der de mange tyveriene av luksusgjenstander er plottet inn i blant «Det gylne triangel»-shoppingområdet i nærheten av Champs-Élysées så langt i år.

71 luksustyverier er kartlagt. Richard Mille-klokker er stjålet i fire (nå fem) av dem.

Politiet har likevel et håp om å oppklare det siste tyveriet, siden tyven mistet mobilen i flukten.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer