SAS

Kommer dårligst ut

SAS lover bot og bedring etter at de kommer dårligst ut i punktlithetsundersøkelse.

FORSINKET: SAS gjør det dårligst på punktlighet, ifølge en undersøkelse NT24 og Nidaros har gjort på Trondheim lufthavn Værnes. Foto: Henrik Einangshaug
FORSINKET: SAS gjør det dårligst på punktlighet, ifølge en undersøkelse NT24 og Nidaros har gjort på Trondheim lufthavn Værnes. Foto: Henrik Einangshaug Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Flyselskapet SAS har hatt dårligst punktlighet både på avganger og landinger i tre måneder. Det kommer fram i en undersøkelse NT24 og Nidaros har gjennomført.

De har gått gjennom punktligheten for flyselskapene SAS, Widerøe og Norwegian, med estimerte avganger og ankomster ved Trondheim lufthavn Værnes i perioden fra januar i år og til nå. De har samtidig sammenliknet resultatene med fjoråret.

Det er spesielt ett flyselskap som skiller seg negativt ut. SAS.

Selskapet har den dårligste punktligheten i alle måneder så langt i år. Liknende tendens har avisa også funnet i Oslo, Bergen, Bodø, Tromsø og Stavanger.

Pressesjef i flyselskapet SAS, Tonje Sund, er tydelig på at dette ikke er godt nok.

- Vi jobber med å forbedre punktligheten, og det er viktig for oss og kundene at flyene går. Vi jobber kontinuerlig med å ha punktligheten på et høyt og tilfredsstillende nivå. Forsinkelser er kostbart, og fører til følgekonsekvenser for både oss og kundene, sier hun til Dagbladet.

De dårligste resultatene i undersøkelsen gjelder ankomster i februar og hittil i mars, hvor SAS bare var i rute på henholdsvis 65,5 og 65,8 prosent av litt over 500 ankomster til flyplassen. Gjennomsnittlig forsinkelsestid for begge månedene var på like over 45 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer