Hallingfrakt:

Konkurs: 27 mister jobben

Transportselskapet har meldt oppbud etter millionunderskudd.

KONKURS: Hallingfrakt meldte fredag oppbud. Foto: Hallingfrakt / Facebook
KONKURS: Hallingfrakt meldte fredag oppbud. Foto: Hallingfrakt / Facebook Vis mer
Publisert

Torsdag besluttet styret i Hallingfrakt AS at driften i transportselskapet ikke lenger kan fortsette. Fredag melde de oppbud - og med det mister de 27 ansatte jobben, skriver Hallingdølen.

- Det er stor nedgang i stykkgodsmarkedet. Det er mindre å jobbe med. Det har vært tungt hele veien, men når dette kommer i tillegg, vil vi ikke påføre kunder og leverandører unødige tap, sier daglig leder Atle W. Marthinsen til avisa.

- Det er med tungt hjerte vi tar denne avgjørelsen. Det berører mange arbeidsplasser lokalt i Hallingdal, fortsetter han.

Selskapet hadde underskudd de siste åra. Årsresultatet på 750 000 i minus i 2021 økte kraftig til 4,8 millioner i underskudd i fjor.

Hallingfrakt er et datterselskap i konsernet Ama Andersen AS, og selskapet håper nå å kunne tilby de ansatte jobber innenfor samme eierstruktur.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer