Koster 41 millioner

Amerikaneren Myle Hammond har punget ut fire millioner dollar for en leilighet om bord på cruiseskipet MV Narrative.

LUKSUSSKIP: Skipet sjøsettes i 2025 og består av 18 dekk, 20 restauranter, tre basseng, leiligheter som kan kjøpes, spaavdeling og mye mer. Illustrasjonsfoto / Skjermdump: Simulator på Storylines.com
LUKSUSSKIP: Skipet sjøsettes i 2025 og består av 18 dekk, 20 restauranter, tre basseng, leiligheter som kan kjøpes, spaavdeling og mye mer. Illustrasjonsfoto / Skjermdump: Simulator på Storylines.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komfort sto høyest på lista for den tidligere marinesoldaten Myle Hammond (50), da han skulle bestemme seg for hva feriebudsjettet skulle gå til.

- Jeg elsker å reise, men jeg savner alltid senga mi, sier Hammond til Business Insider.

Det trenger han ikke å bekymre seg for lenger. Hammond og kona har nemlig kjøpt seg en egen leilighet på luksuscruiseskipet Storylines MV Narrative.

Svimlende sum

Ja, du leste riktig. Paret har kjøpt sin egen bolig på gigacruiset som etter planen skal til sjøs i 2025. Den elleville prisen er hele fire millioner dollar. I skrivende stund tilsvarer det over 41 millioner norske kroner.

I tillegg må de ut med 132 000 dollar, eller over 1,3 millioner norske kroner, i årlige utgifter. Det dekker mesteparten av mat og drikke om bord, nettilgang og rengjøring.

- Da jeg så muligheten til å kjøpe ombord på MV Narrative, var det bare en av de tingene der man får det beste av begge verdener: Muligheten til å kjøpe et andre hjem, eller noe som til slutt kan bli et permanent hjem, samt at det ligger på vannet. Men ikke bare ligger på vannet, det ligger på vannet og har en utsikt som endrer seg hver dag, sier Hammond til den amerikanske nettavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer