Krever hjemmekontor: - Fullstendig kaos

Tech-gigantens ansatte er i harnisk etter toppsjefens hjemmekontor-beskjed.

RASENDE: De ansatte i Amazon setter seg på bakbeina etter å ha blitt bedt om å returnere til kontoret. Bildet viser selskapets hovedkvarter i Seattle. Foto: David Ryder / Getty Images / AFP / NTB
RASENDE: De ansatte i Amazon setter seg på bakbeina etter å ha blitt bedt om å returnere til kontoret. Bildet viser selskapets hovedkvarter i Seattle. Foto: David Ryder / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De ansatte i netthandelsgiganten Amazon fikk fredag en tydelig beskjed fra toppsjef Andy Jassy:

Det skal bli mindre hjemmekontor. Mesteparten av selskapets ansatte skal nå møte opp fysisk på kontoret - minst tre dager i uka. Det skal gjelde fra og med mai.

«Samarbeid og nytenkning er lettere og mer effektivt» når man møter opp på kontoret, begrunnet Jassy.

Raser

Beskjeden har fått ansatte til å rive seg i håret.

Omtrent umiddelbart etter marsjordren fra Jassy fredag, ble det opprettet en chattekanal i selskapets kommunikasjonsplattform.

Det melder Business Insider, som sitter på skjermdumper.

Kanalen ble opprettet for å «fremme fjernarbeid i Amazon». Den hadde etter få timer 5000 medlemmer. Tirsdag hadde antallet klatret til hele 16 000, ifølge CNBC.

- Fullstendig kaos

I chattekanalen ble det uttrykt «frustrasjon, forvirring og sinne». I kanalen ble det spurt om man nå vurderte å se etter en annen jobb. 80 prosent skal ha svart ja i avstemningen.

- Dette kommer til å bli fullstendig kaos og forstyrre alles arbeid i sannsynligvis et kvarter, kanskje lenger, skriver en ansatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer