Krever jobbgaranti fra regjeringen

Regjeringen bør garantere at ingen skal miste jobben på grunn av koronaviruset, mener SMB Norge, som organiserer små og mellomstore bedrifter.

KREVER GULLKORT: Statsminister Erna Solberg (H) og hennes regjering må dra gullkortet og sikre at bedrifter og arbeidsplasser ikke går tapt på grunn av koronakrisen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
KREVER GULLKORT: Statsminister Erna Solberg (H) og hennes regjering må dra gullkortet og sikre at bedrifter og arbeidsplasser ikke går tapt på grunn av koronakrisen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kommunikasjonssjef Joachim Dragenborg viser til at Italias finansminister i helgen garanterte at ingen skal miste jobben på grunn av corona.

– Vi mener at regjeringen bør garantere at ingen skal trenge å miste jobben sin på grunn av koronaviruset, og den beste måten å unngå det på er å sørge for at bedriftene folk jobber i, overlever, sier Dragenborg.

Han viser til at daværende finansminister Kristin Halvorsen (SV) lanserte «gullkortet» under finanskrisen i 2008 for å trygge bankene.

Nå trenger norsk næringsliv tilsvarende garantier, mener Dragenborg.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer