Krever millioner for dette

- Det er bra interesse, sier eiendomsmekleren som selger et badehus på Snarøya med en prisantydning på 2,5 millioner kroner.

STIV PRIS: Det er badehuset i midten av bildet, til høyre for gjerdet, som er til salgs for 2,5 millioner kroner. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig
STIV PRIS: Det er badehuset i midten av bildet, til høyre for gjerdet, som er til salgs for 2,5 millioner kroner. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig Vis mer
Publisert

- Det kommer til å gå i løpet av kort tid, sier eiendomsmekler Børre Gåsvær i eiendomsmeklerfirmaet Nordvik Bærum til Børsen.

Han er med andre ord optimistisk til at han får solgt et badehus på Halden brygge på Snarøya til prisantydning, som er på over 2,5 millioner kroner.

Det var Budstikka som omtalte saken først.

BLINDLEIA: Millionhyttene ligger som perler på ei snor i den sørlandske skjærgården Blindleia. Her boltrer noen av de mest kjente finansfolkene og investorene i Norge seg om sommeren. Hotellkongen Petter Stordalen, brødrene Øystein og Torstein Tvenge og Nicolai Tangen har alle luksuseiendommer her. Reporter Mina Janssen / Video: Lars Eivind Bones Vis mer

- På ingen måte dyrest

- Det er en stiv pris for en sjøbod? Hvordan har dere satt prisen?

- Det har vært omsatt et av disse badehusene tidligere i år, så det er på ingen måte det dyreste som er solgt i området her, sier han, og legger til:

- Det selges et i ny og ne. Det lever egentlig sitt eget liv.

- Hvem er det som er interessert i det?

- Det bor folk som ikke har strandparsell knyttet til egen tomt her, som ønsker seg tilknytning til vannet. Og da er dette en fin måte å skaffe seg det på.

LUKSUS? Badehuset er på 9 kvadratmeter. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig
LUKSUS? Badehuset er på 9 kvadratmeter. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig Vis mer

- Spennende

Selve badehuset som er til salgs er på 9 kvadratmeter, og brygga som hører til er på 3,7 kvadrat.

Med prisantydning og omkostninger vil det koste 2 581 342 å kjøpe eiendommen, som vil si en kvadratmeterpris på 280 000.

Gåsvær forteller at det er en del av et dødsbo.

- Tror du det vil gå over prisantydning?

- Det vil vise seg, men jeg blir ikke overrasket hvis det skjer. Det er like spennende hver gang det. Men det er flere som har meldt at de er interessert, og så får vi se hva de gjør når det er klart for budrunde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer