Krever millioner for dette

- Det er bra interesse, sier eiendomsmekleren som selger et badehus på Snarøya med en prisantydning på 2,5 millioner kroner.

STIV PRIS: Det er badehuset i midten av bildet, til høyre for gjerdet, som er til salgs for 2,5 millioner kroner. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig
STIV PRIS: Det er badehuset i midten av bildet, til høyre for gjerdet, som er til salgs for 2,5 millioner kroner. Foto: Sett ovenfra/Nordvik Bolig Vis mer
Publisert

- Det kommer til å gå i løpet av kort tid, sier eiendomsmekler Børre Gåsvær i eiendomsmeklerfirmaet Nordvik Bærum til Børsen.

Han er med andre ord optimistisk til at han får solgt et badehus på Halden brygge på Snarøya til prisantydning, som er på over 2,5 millioner kroner.

Det var Budstikka som omtalte saken først.

- På ingen måte dyrest

- Det er en stiv pris for en sjøbod? Hvordan har dere satt prisen?

- Det har vært omsatt et av disse badehusene tidligere i år, så det er på ingen måte det dyreste som er solgt i området her, sier han, og legger til:

- Det selges et i ny og ne. Det lever egentlig sitt eget liv.

- Hvem er det som er interessert i det?

- Det bor folk som ikke har strandparsell knyttet til egen tomt her, som ønsker seg tilknytning til vannet. Og da er dette en fin måte å skaffe seg det på.

- Spennende

Selve badehuset som er til salgs er på 9 kvadratmeter, og brygga som hører til er på 3,7 kvadrat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer