Gjenåpningen av Norge:

Kritiserer Erna: - Ekstremt problematisk

Jubeldag med bismak for utelivet. Parkteatret sier de taper flere hundre tusen kroner på Erna Solbergs «seine beskjed».

«SOM FRYKTET»: Daglig leder Dan-Michael Danino ved Parkteatret reagerer på det han opplever som en sein beskjed fra regjeringen, og sier at det ble «akkurat som fryktet». Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
«SOM FRYKTET»: Daglig leder Dan-Michael Danino ved Parkteatret reagerer på det han opplever som en sein beskjed fra regjeringen, og sier at det ble «akkurat som fryktet». Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

Fredag ettermiddag kom Erna Solberg med beskjeden hele Norge har ventet på siden mars i fjor.

- Nå er tida kommet. Nå skal vi tilbake til en normal hverdag.

Fra og med klokka 16.00 lørdag oppheves kravet om bordservering på serveringssteder og innslippsstopp klokka 24. Det er imidlertid ikke alle landets serveringssteder som popper champagnekorkene i dag.

- Det ble akkurat som fryktet, sier Dan-Michael Danino, daglig leder ved Parkteatrert i Oslo, til Børsen rett etter statsministerens tale.

- Det er ekstremt problematisk for oss som driver konsertvirksomhet. Vi får ikke noe «heads up» i det hele tatt, fortsetter han.

- Deilig å slippe

Danino legger raskt til at han selvfølgelig er veldig glad for at utelivet nå kan åpne opp for fullt igjen.

- Det er selvfølgelig veldig positivt at vi åpner, og det er deilig å slippe meteren fra og med i morgen. For vår bar og matservering sin del er dette en jubeldag, men for scenen er det mer stress, sier han.

Denne helga hadde de planlagt to konserter. Begge har blitt flyttet til større lokaler som følge av smittevernrestriksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.