Paul's Boutique:

Kroken på døra: - Ganske vondt

Den profilerte bartenderen Pål Bagge Skar legger ned et av Oslos mest anerkjente utesteder.

- SOM ET BRUDD: Pål Bagge Skar er eier og daglig leder av Paul's Boutique, som i sin tid ble kåret til Oslos beste utested av Natt&Dag. Nå slukker han lyset på Alexander Kiellands plass for godt. Foto: Kristin Svorte
- SOM ET BRUDD: Pål Bagge Skar er eier og daglig leder av Paul's Boutique, som i sin tid ble kåret til Oslos beste utested av Natt&Dag. Nå slukker han lyset på Alexander Kiellands plass for godt. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er med tungt hjerte jeg nå må si at Paul's Boutique legger ned. Oslos første hiphop-bar må kaste inn håndkleet. Det har vært megatungt den siste tida.

Slik innleder eier Pål Bagge Skar (37) starten på slutten for den prisbelønnede baren Paul's Boutique på Alexander Kiellands plass i Oslo. I fem år har nabolagsbaren satset hud og hår for å servere Oslo-borgere levende musikk, øl og god stemning.

Nå er festen over.

- Etter at bydel Grünerløkka stengte nattklubb og live, ble sjappa annerledes. Vi måtte tilpasse oss og var på god vei, men så kom corona og samtidig hadde vi noen huseiere som nektet å spille på lag, fortsetter den profilerte bartenderen, også kjent fra tv-programmet «Første date».

- Det er litt som et brudd. Det har vært mange triste kvelder, som til syvende og sist har gått på min egen helse løs.

- Verste året

Skar legger ikke skjul på at det har vært utfordringer på veien: Den største nedturen kom i 2019. Da måtte kjellerlokalet stenges for nattklubbvirksomhet. Bedriften klarte likevel å omstille seg, og var i ferd med å hente seg inn økonomisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.