Paul's Boutique

Kroken på døra - igjen

Det har blitt mange nedturer for driveren bak Paul's Boutique. Nå er selskapet konkurs.

TUNGE TIDER: Pål Bagge Skar og baren Paul's Boutique stenger dørene for andre gang. Denne gangen er de konkurs. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
TUNGE TIDER: Pål Bagge Skar og baren Paul's Boutique stenger dørene for andre gang. Denne gangen er de konkurs. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

Bartender Pål Bagge Skar åpnet i 2014 Norges første hip hop-bar Paul's Boutique, et sted som fort elsket av gjestene.

Siden 2019 har imidlertid utfordringene stått i kø for bartender og eier Pål Bagge Skar og baren.

Det året måtte lokalet stenge for nattklubbvirksomhet, og kjempet for å tilpasse seg. Året seinere banket coronapandemien på døra.

I 2021 var det derfor slutt for hip hop-baren på Alexander Kiellands plass i hovedstaden.

Høsten 2022 gjenoppsto imidlertid konseptet på nytt med samme navn, i Folketeaterpassasjen ved Youngstorget. Heller ikke denne gang skulle det vare.

Torsdag, bare dager før julaften, har selskapet erklært seg konkurs, ifølge Avisa Oslo.

- Alle synes det er trist. Det er synd at ikke det går. Men det er et hardt marked og det er mange om beinet om utelivet i Oslo, så det er ikke gitt at alle overlever, sier Bagge Skar til avisa.

Heidi's bier bar i Oslo sentrum ønsker å gjøre det lettere for amerikanerne å kjøpe øl. Video: Anette Beckhaug. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Vis mer

Baren og restauranten slet med å tjene penger i Folketeaterpassasjen, og tenker i ettertid at lokasjonen ikke passet helt til konseptet. I tillegg er det stadig flere utesteder i Oslo som kjemper om de samme kundene.

- Det er for mange om inntektskaka i Oslo. Det er flere utesteder enn det er folk som går ut. Da er det vanskelig å tjene penger, sier bartenderen.