Kroken på døra: - Synd

Historiske Altona Vinbar & Kjøkken stenger dørene på grunn av økte kostnader.

TRIST: Sommelier Børge Kvamsdal synes det er trist at Altona Vinbar & Kjøkken stenger dørene, men gleder seg til å se lokalene som et selskapslokale. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet
TRIST: Sommelier Børge Kvamsdal synes det er trist at Altona Vinbar & Kjøkken stenger dørene, men gleder seg til å se lokalene som et selskapslokale. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Ærverdige Altona Vinbar & Kjøkken i Strandgaten på Nordnes i Bergen stenger dørene fra 1. mars.

Det bekrefter administrerende direktør Kjetil Smørås i De Bergenske til Dagbladet.

- Altona skal stenge som åpen restaurant fra 1. mars. Dette er fordi kostnadene har økt så mye at det er vanskelig å få vanlig restaurantdrift til å lønne seg, sier han.

Det betyr at restauranten blir selskapslokale og vil være tilgjengelig for bestilling.

I et tidligere intervju med Dagbladet har Smørås åpnet opp om den økonomiske situasjonen. Her varslet han at tiltak som nå gjennomføres med Altona ville kunne skje.

Dette er en sak fra Dagbladets lokalkontor i Bergen. Les alle saker fra Dagbladet Bergen her.

- Veldig synd

Sommelier Børge Kvamsdal på Altona viser Dagbladet rundt i lokalet. Han forklarer at de merket et skifte etter pandemien. Restauranten har i mindre grad blitt brukt som vinbar og mest som restaurant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.