Misfornøyelsesbar:

Kroken på døra

Baren er kjent for sine mildt sagt spesielle tappekraner og eksentriske interiør. Nå er det slutt.

STENGER: Multikunstner Christopher Nielsen i Misfornyelsesbaren fra åpningsåret i 2017. Arkivfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STENGER: Multikunstner Christopher Nielsen i Misfornyelsesbaren fra åpningsåret i 2017. Arkivfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Misfornøyelsesbar ligger i hjertet av Oslo sentrum og er et sted hvor gjester kommer for å få ølet tappet ut av hårete testikler, og hvor servitørene til enhver tid står klare til å fortelle deg hvor elendig kunde du er.

«RIP Oslos uteliv»

Men nå er det slutt. Eieren av Misfornøyelsesbar, Christopher Nielsen, deler tirsdag kveld at det er kroken på døra for baren.

- Sommeren er på hell. Burning Man festivalen tørka opp og alle dro hjem. Miljøengasjementet til kidsa stakk ikke dypere enn grinete gamle hvite gubbers… Siste måned med regulær drift og åpningstider, skriver Nielsen i et innlegg på Facebook.

Nielsen referer resultatet i skolevalget og til festivalen Burning Man, hvor nærmere 70 000 gjester denne uka ble stranda midt i ørkenen, etter at regnet skyllet inn over dem.

Innlegget er akkompagnert av et bilde som blant annet viser gravstøtta til baren, og et kors hvor det står «RIP (rest in peace, red.anm.) Oslos uteliv».

Ville gjøre det motsatte

Nielsen er en kunstner og tegneserieskaper. Mest kjent er han for å være bror av Joachim «Jokke» Nielsen, rockelegenden som døde bare 36 år gammel i 2000. Misfornøyelsesbar, som ligger i Storgata 36, er en kunst- og konseptbar som er inspirert av ulike psykiske lidelser, dekorert med Nielsens egne verk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.