Andreas «TIX» Haukeland

Kryptisk om investorplaner

I helga ble Tix Music AS endret til Tix Invest AS. Artisten selv holder kortene tett til brystet.

WALL STREET NESTE? Andreas Haukeland har gjort det stort med musikkarrieren, og nå skal han satse på investeringer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
WALL STREET NESTE? Andreas Haukeland har gjort det stort med musikkarrieren, og nå skal han satse på investeringer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Andreas «TIX» Haukeland (29) har hatt en eventyrlig musikkarriere de seinere åra. Han startet som elsket og forhatt russelåtprodusent, men har de siste to åra blitt allemannseie, blant annet ved å vinne Melodi Grand Prix og påfølgende Spellemann.

Han har også vært med på å skrive flere internasjonale hitlåter som «Sweet But Psycho» av Ava Max, og er signert plateselskapet Universal.

I 2019 var han blant deltakerne i «Paradise Hotel», og seinere i år tar han over for Triana Iglesias (40) i programlederrollen.

Med andre ord er det musikk og underholdning som står sentralt for Haukeland karrieremessig, men nå ser det ut til at han vil ha enda flere bein å stå på. Nå skal han nemlig prøve seg som investor, framgår det av kunngjøringer i Brønnøysundregisteret.

Aksjeselskapet TIX Music ble opprettet i juli i fjor, med artistvirksomhet og musikkproduksjon som formål.

I helga tok imidlertid selskapet en helomvendig. Selskapet endret navn til TIX Invest AS og har nå som formål å investere i selskaper og eiendom, står det.

Børsen har vært i kontakt med Haukeland, som forteller at han vil holde planene for selskapet for seg selv foreløpig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer