I mai åpnet duoen Wilhelm Naustdal Larsen og Christian Grosvold sin tredje street food i Norge. Den er plassert midt på Strømsø torg i Drammen, og hadde i sommer to store uteserveringer. I bygget som tidligere huset Statens Vegvesen er det kapasitet til tusen gjester, med bar, kulturscene og nattklubb.
Med et bredt utvalg av matboder og bar, er det mye som tyder på at her er det noe for de fleste.
Og med suksessen i gamle Torggata bad - Oslo Street Food - i mente, skulle en tro at drammenserne ville juble over sin nye mathall. Den gang ei, kundene har ikke strømmet til.
Flere permitterte
Drammens Tidende skrev forrige uke at flere ansatte har fått permitteringsvarsel på ubestemt tid, på grunn av at det er for lite å gjøre.
- Vi har ansatt for mange folk og gått litt utover bemanningsplanen. Som styreleder har jeg bedt om en opprydding på det. Derfor har ansatte fått varsel om at de kan bli permitterte, sier eier og daglig leder Wilhelm Larsen til avisa.
Han forteller også at mathallen er inne i en «stille periode» og at de er nødt til å se på kostnadsbesparende tiltak om situasjonen ikke endres i løpet av få uker.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger