Lange køer ved ølutsalg:

Kunder frykter å gå tomme

Ved Ringnes sitt utsalg for kunder med salgs- og skjenkebevilling på Bryn i Oslo er det lange køer mandag formiddag, etter at bryggeriet stanset produksjonen i morgentimene.

KØ: Kundene strømmer til Ringnes sitt utsalg på Bryn i Oslo mandag formiddag. Kommunikasjonssjefen anslår at flere hundre allerede har vært innom. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
KØ: Kundene strømmer til Ringnes sitt utsalg på Bryn i Oslo mandag formiddag. Kommunikasjonssjefen anslår at flere hundre allerede har vært innom. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er lang kø fra døra og ut av utelivskunder som ønsker å sikre seg noen ekstra produkter fordi de frykter at det skal gå tomt, sier kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes, som selv er på stedet mandag, til Dagbladet.

Bruusgaard anslår at det har vært flere hundre personer innom så langt i dag, og sier han får ekstra vondt av denne kundegruppen.

- De har nettopp vært gjennom en pandemi hvor de ble tvunget til å holde dørene lukket og kranene stengt i store deler av perioden. Nå hadde ting endelig begynt å rulle igjen, så jeg håper virkelig ikke at de blir nødt til å stenge dørene. Det er en del som lever av å selge øl, brus og drikkevarer, og mye av inntektsgrunnlaget vil falle bort om de ikke får solgt dette, sier Bruusgaard.

Tom for Pepsi

Moa Alabbadi driver en 7-Eleven-kiosk i Oslo. Han sier til Dagbladet at han allerede merker konsekvensene av streiken ved at det er færre folk innom.

Han har tatt turen til utslagsstedet for å sikre seg Pepsi Max og andre drikkevarer som kiosken er tom for.

- Pepsi Max og andre typer brus er veldig populært hos oss. Nå er det vanskelig fordi vi er tomme for det, så jeg skal prøve å få tak i det, sier Alabbadi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer