Kutter prisen med åtte millioner

Eieren av en privat øy i Oslofjorden kjøpte den for 43 millioner kroner i fjor. Nå er øya til salgs igjen, til 35 millioner kroner.

LUKSUS: Alle kan ikke skilte med å ha en privat øy i Oslofjorden. Nå kan Mellomholmen, som ligger utenfor Nesøya i Asker, få nye eiere. Foto: Nordvik
LUKSUS: Alle kan ikke skilte med å ha en privat øy i Oslofjorden. Nå kan Mellomholmen, som ligger utenfor Nesøya i Asker, få nye eiere. Foto: Nordvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Eieren driver en internasjonal virksomhet. Det gjør han fra London, og han reiser også rundt i hele verden. Han prøvde å bo i Norge, men det gikk ikke, sier mekler i Nordvik, Anne Gerlyng Smith, til Børsen.

- Han er ikke skatteflyktning eller Sveits-boer eller noe sånt, men det handler om hvordan start upen hans drives. Han er engelsk, fortsetter hun.

Hun snakker om Mellomholmen, en privat øy utenfor Nesøya i Asker, som nå er ute til salgs.

- Mer realistisk

Gerlyng Smith var også mekler da øya ble solgt i fjor. Den lå da ute til salgs med en prisantydning på 30 millioner kroner, men ble til slutt solgt for svimlende 43 millioner kroner, ifølge Finansavisen.

- Det er et stort priskutt dere nå gjør?

- Du må huske på at vi la den ut for 30 millioner i fjor, men at den ble solgt for 43. Derfor la vi den ut for 35 nå. Det er en mer realistisk sum, sier hun.

Eksklusivt område

På øya er det et hovedhus, et anneks, et båthus og en dypvannsbrygge. Tomta er på nesten seks mål, og man har en privat strandlinje på 400 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.