Elon Musk

Langer ut: - Har ikke peiling

Tesla-sjefen setter ikke pris på Microsoft-grunnleggerens tanker om framtidas tungtransport.

2015: Bill Gates (i midten) og Elon Musk (til høyre) tar hverandre i hånden under en kon teknologi-konferanse i Kina. Til venstre står den kinesiske programvareutvikleren og forretningsmannen Robin Li Yanhong. Foto: Imagine China/REX
2015: Bill Gates (i midten) og Elon Musk (til høyre) tar hverandre i hånden under en kon teknologi-konferanse i Kina. Til venstre står den kinesiske programvareutvikleren og forretningsmannen Robin Li Yanhong. Foto: Imagine China/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en oppsiktsvekkende Twitter-melding kommer Tesla-gründer Elon Musk med et spark til Microsoft-grunnlegger Bill Gates. Eller som CNN formulerer det: Verdens fjerde rikeste person snakker «dritt» om verdens nest rikeste person.

«Riking»-listene forandrer seg for øvrig stadig vekk, og ifølge Bloomberg er Musk i skrivende stund nummer tre i verden, mens Gates ligger et godt stykke foran ham i formue, bare slått av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos.

Uansett: Elon Musk har satset på en elektrisk semitrailer, og tar ikke godt imot at Bill Gates nærmest slakter denne ideen i et nylig blogginnlegg.

Det var da Musk tvitret at mange spennende ting vil bli avslørt på selskapets såkalte «Battery Day» 22. september, at en Twitter-bruker spurte hva Musk syntes om Gates uttalelser om elektriske lastebiler.

- Han har ikke peiling, svarte Musk.

Batteri-problemer

I innlegget gjør Bill Gates rede for sine tanker om framtidas transportmidler. Hvordan skal man bevege seg rundt uten å slippe ut skadelige gasser, spør Gates, som videre skriver at svaret er enkelt, selv om å få det til å skje ikke er like lett:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer